Ruimtelijk inzicht……

De jongelui zijn vandaag onze auto komen halen. We zijn nog even naar het winkelcentrum gewandeld met z’n allen om in het postkantoor de overschrijving te regelen en toen was ie van hun. Ze zijn blij met de ruimte die deze auto hen biedt. Ik dacht natuurlijk vanwege hun baby. Ja, vanzelfsprekend ook: kinderwagen, box, bedje, speelgoed. Iedere verse ouder weet wat er allemaal mee moet aan zooi, als je met een klein kind ergens heen gaat.

Maar ik hoorde de jonge vader aan mijn zoon vragen hoeveel kratten bier hij dacht dat er tegelijk in de achterbak konden. ” Met een beetje handig stapelen minstens zes, hoor!”, zei die. Ze lachten er wel bij dus het was een grapje. Maar ik krijg steeds meer het gevoel, dat onze auto leuk terecht is gekomen. Hij krijgt ’t vast erg gezellig.

Het is trouwens wel een gek gezicht om je eigen auto toeterend weg te zien rijden na zes jaar. Autoloze zaterdag vandaag. Nou, niet helemaal, hoor, want we hebben net zeer comfortabel boodschappen gedaan met onze gedeelde bolide, waar met een beetje handig stapelen best zes kratten bier in kunnen. Niet dat we dat doen, hoor, maar het kan wel……

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)