De slogan van Unox: “Eerlijk is heerlijk……”

Om het blik ‘stevige tomatensoep’ van Unox, dat we zaterdag meenamen bij de boodschappen, zat ’n wikkel, waarop vermeld stond, dat ik even aan de binnenkant daarvan moest kijken, want daar stond het speciaal aan ons toegekende codenummer. Als ik dat zou intoetsen op de Unox website zou het zomaar kunnen zijn, dat we een Home Star-caravan hadden gewonnen! Nu stond er in kleine letters aan die binnenkant ook, dat er 6,5 miljoen van die codes zouden worden uitgegeven, maar wat denk je dan? Niet geschoten, altijd mis!

Daarom: óp naar unox punt ennel. Alle gevraagde handelingen verricht, ja natuurlijk, óók mijn naam en emailadres (verplicht met ’n sterretje) ingevuld, maar wel vermeld, dat ik geen aankondigingen wilde ontvangen betreffende de innovaties van de firma unox. Dat was niet verplicht, zo te zien, ik mocht e.e.a. verzenden en was na de mededeling, dat mijn code zou worden gecheckt in blijde afwachting van wat er zou volgen.

Nou, er volgde helemaal niks! Het venster bleef helemaal blanco. En niet eventjes, maar uren daarna, toen ik al met onze kleinzoon meegeweest was naar z’n zwemles en daarna de boodschappen had gedaan voor het avondeten, was de uitslag er nog niet. Zelfs geen “helaas!”, wat toch al troostrijk geweest zou zijn. Nee, hoor ze laten je gewoon letterlijk in het ongewisse. Blanco. Of mijn weigering betreffende die zogeheten nieuwsbrief onze winkans heeft verpletterd, je zou het haast denken. Ze hebben nu wel mijn emailadres en daar baal ik van. Verplicht met sterretje, ja, ja.

De soep is op en daar zullen we het maar bij laten. De prangende prijsvraag is nu: zouden we ooit nog horen óf en zo ja bij wié die caravan ter waarde van 15.699 euro terecht is gekomen? Dacht ’t niet, dat staat namelijk nergens. Gelukkig hou ik niet zo van caravans dus ik hóéf ‘m helemaal niet te winnen, het is alleen het idee, hoor! Nou, zo krijgt dit domme soepverhaal toch nog een positief einde…….

5 reacties op “De slogan van Unox: “Eerlijk is heerlijk……”

 1. Wieneke

  juni 17, 2009 at 4:43pm

  Slordig dus. Een ‘helaas u valt niet in de prijzen’ oid zou wat vriendelijker en netter zijn geweest. En hun soep is ook helemaal niet lekker :-p

 2. Kuikentje

  juni 17, 2009 at 7:36pm

  Grappig, ik zat al te balen dat ik bij jou ook een sterretje achter E-mailadres zag.
  Bleek dat juist een niet-verplicht veld te zijn.
  😉

 3. jan

  juni 18, 2009 at 7:42pm

  Je hebt toch niet al die uren naar dat lege scherm zitten turen mag ik hopen?
  Wat die caravan betreft: je hebt 50 procent kans. Je wint hem wel of je wint hem niet. Geef de moed nog niet op . . .

 4. els

  juni 19, 2009 at 12:40am

  @jan:Nee,hoor. Ik heb nuttige dingen gedaan, terwijl dat venster leeg bleef, daarna heb ik het resoluut gesloten.

 5. Mik

  september 24, 2009 at 2:46pm

  Grappig – ik weet wie hem gewonnen heeft 🙂
  Deze persoon heeft er wel voor gekozen de caravan te laten staan – inkoopprijs in geld laten uitkeren..maar toch 🙂

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)