Wie het eerst komt……

We waren even in de stad vanmiddag. Ja, naar die KPN-ex-Primafoonwinkel dus, die niet telefonisch bereikbaar is, maar te voet wel. Het door mijn man op naam bestelde Digitenne-starterspakket, dat er had moeten zijn, was er niet.

Maar de verkoper had wel een oplossing, hoor! We kregen gewoon het pakket van iemand anders mee, die het zijne nog niet had opgehaald. Geen probleem. Zo stop je het ene klantvriendelijke gat met het andere.

Als de betreffende klant vijf minuten na ons de winkel binnenkomt hebben ze de ene klant tevreden gesteld en komt de andere voor niks. Zo kan het ook. Ons probleem natuurlijk niet, maar het blijft wel een rare handelwijze voor zo’n grote business. Wij hadden geluk deze keer. ’t Casino is er niks bij…….

2 reacties op “Wie het eerst komt……

 1. Menno Nicolai

  juli 15, 2009 at 9:34am

  Al dit soort winkels zijn binnen twee jaar verdwenen en geheel vervangen door internetshops. Dat geldt ook voor computershops. Het is al jaren geleden dat ik in een dergelijke winkel personeel aantrof met meer kennis van hun handel dan ik. De ontslagen medewerkers kunnen gaan werken bij TNT post, want die krijgen het gelukkig wat drukker.

 2. karin

  juli 15, 2009 at 12:13pm

  je had die van ons wel kunnen krijgen, die we na 1 dag weer teruggebracht hebben. wat een k-beeld en dat na voor zeker €10 bellen met de hulplijn.
  en we kwamen er later achter dat een extra upc-box nog goedkoper is ook. dus dat hebben nu tot volle tevredenheid.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)