Terug van weggeweest…..

In navolging van wat wordt aangeraden heb ik hier niet gemeld, dat ik weg was. Anders zou onguur gespuis op de hoogte zijn geweest van het feit dat ze ons huis leeg konden halen. Nou hebben we er een loeiend alarm op zitten, zodat wederrechtelijke betreding van onze stulp zonder meer zou zijn opgevallen, maar toch.

We waren dus in America. Leuk dorp, leuke omgeving, leuk huis en zo nu en dan was het leuk weer. Maar met ook veel regen helaas, terwijl we op de tv zagen, dat het elders in het land beter was. We hadden wat dat betreft zelfs beter thuis kunnen blijven. Dat was ook voordeliger geweest achteraf gezien.

Maar dat is onzin, hoor, want we hebben ons geen moment verveeld. Het was gezellig. Er is overdekt gezwommen en geshopt, er zijn veel spelletjes gedaan, er is gelezen, gepuzzeld, beperkt gewandeld en er is natuurlijk lekker gegeten en gedronken. We zijn zélfs nog in het buitenland geweest, maar dat ben je al gauw in Limburg. Niettemin ben ik thans in het bezit van een leuke nieuwe Duitse pyjama. Dan word je toch nog es regelmatig herinnerd aan deze vakantie, al is het met je ogen dicht.

Zo’n midweekje is erg snel voorbij, dat wel. Maar nú is het mooi weer! Dus home sweet home heeft ook wel weer wat. Met je eigen bed, je eigen douche en je eigen toilet en zo……….

9 reacties op “Terug van weggeweest…..

 1. Sandra

  augustus 15, 2009 at 5:42pm

  Een Schlafanzug dus (en vreemd genoeg hoef je over dat woord minder na te denken hoe je het schrijft dan over onze eigen variant).
  En er gaat niets boven eigen bed, douche, enz. Dat is nou het leuke van vakantie, het thuiskomen (en de voorpret).

 2. jan

  augustus 15, 2009 at 7:06pm

  Wat is dat toch met vrouwen? Mijn vrouw nam als enige souvenir uit New York twee pyamaachtige broeken mee.

 3. Irene

  augustus 16, 2009 at 12:16am

  Dat doe ik ook, het liefst met praktische spullen. Die afwaskwast is nog uit Frankrijk, en die zakdoeken komen uit Japan (dat zie je er niet aan, het zijn hele gewone, maar voor mij is het leuk om te weten).

 4. els

  augustus 16, 2009 at 12:36pm

  Nou, zie je, Jan? Zo werkt dat dus bij vrouwen. Praktisch.Je moet er wat aan hebben.

 5. student kreditkarte vergleich

  oktober 19, 2016 at 5:15pm

  Dad took the top three pictures, I took the bottom one of the kids. I boosted color and corrected exposure a bit, but he does a really good job of posing people and getting those shots!

 6. proflowers coupons

  maart 9, 2017 at 6:12pm

  um dia o divorcio e o fato de ser mãe solteira, também ja foram um absurdo, a igreja é hipócrita, e a maioria dos radicais, tando de uma posição quanto de outra, também são hipócritas

 7. lewis page auto brokers

  mei 17, 2017 at 4:52pm

  First off, let me start by saying..yum yum.Though, not my type, I have to admit she’s doing it up In this pic. We all know she can sing, this may be a track she way just playing with. I’m not mad at her for trying to make her money anyway she can. So on that note, Deelishis… Do You!!!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)