Het bier is weer best…..

Het bier was op dus moest er bij de zaterdagse boodschappen een krat Grolsch mee. Onze C1000 heeft winkelwagens waar zo’n krat bovenop een rek gezet moet worden. Eerst hadden ze dat rek onderaan de kar zitten, heel prettig ter hoogte van je gevoelige scheenbenen. Maar dat scheen een plaats te zijn, die diefstal bevorderde. Menigeen slaagde erin, ongezien door de caissière, een krat langs de kassa te smokkelen. Dat kan dus niet meer, want het krattenrek zit bovenóp de winkelwagen.

Het op de winkelkar plaatsen van een volle krat bier is geen punt voor mij, hoor, dat je dat niet denkt! Maar de zwaai, waarmee zo’n afgetrainde sportschooljongen dat doet, tja, dat ziet er toch anders uit dan van zo’n ouwe muts. Dus wij stonden even te wachten bij de Grolschkratten tot een jongeman klaar was met een dergelijke actie bij zijn eigen winkelwagen. Ondertussen zei ik tegen mijn man: “Je wou toch Grolsch, hè?” Eigenlijk een onzinnige vraag, want Grolsch is gewoon het merk hier in huis. Weekend, voetbal, Grolsch, dat is het wel voor de mannen.

Ik klapte het rekje dus vast uit en toen zette die jongen ineens met zo’n sportschoolzwaai een kratje op onze kar. “Wát ’n service!” riepen wij blij. “Graag gedaan!” zei hij. ‘Sire’ roept dan wel : “Onbewust worden we steeds asocialer”, maar bewúst ook best nog wel socialer, hoor, dat mag ook wel es gezegd…..

2 reacties op “Het bier is weer best…..

  1. Paul

    september 6, 2009 at 12:48pm

    Ik probeer er zelf ook op te letten. Een beetje geduld opbrengen in het verkeer, een glimlach en galant zijn, alleen de verbaasde reacties zijn al de moeite waard.

  2. jan

    september 6, 2009 at 7:04pm

    Mwah . . . Zo’n jongen moet gewoon veel bewegen om na al dat bier zijn sportschoollijf te behouden.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)