Hemelse klanken……

Ter gelegenheid van die Witte Stokkendag van gisteren was er in de Apeldoornse bibliotheek, locatie Coda, ’n tentoonstelling over de hulpmiddelen die blinden en slechtzienden ter beschikking staan om het ze wat makkelijker te maken. Toegelicht door een ervaringsdeskundige.

Om het een en ander muzikaal te omlijsten was het duo, waar mijn kloris deel van uit maakt en dat zich heel toepasselijk “2 of a kind”noemt, uitgenodigd. De mannen werden ook nog zomaar ge├»nterviewd door een journalist en er was een fotograaf van de krant, die ze op de foto zette. Linken naar het artikeltje op de website kan ik wel, maar de foto staat alleen maar in de krant.

Nou, dat is gek, hoor: als je de krant openslaat en je man staat op ’n hartstikke grote foto met z’n toetsencollega en hij blazend op z’n sax. Dat ze er dan onder zetten, dat het ’n klarinet is, wijt ik aan onmuzikaliteit van de schrijvende krantenman, want die fotograaf wilde ‘m juist graag omdat ie zo mooi glom!

Boven het artikel staat: “Blind duo speelt de sterren van de hemel”. Nou, aan zo’n kwalificatie moeten ze toch wel ’n paar optredens overhouden, dacht ik zo. Het is ook erg leuk, hoor, wat ze doen! Maar ja, ik ben natuurlijk sowieso al apetrots. Enfin, dan hoor je ’t ook es van ’n ander…….!

1 reactie op “Hemelse klanken……

  1. Smile

    oktober 18, 2009 at 11:36pm

    Ik zal de krant uit de krantenbak vissen – heb weinig gelezen de afgelopen dagen. Leuk, zie ik jullie allebei. Leuk stukje overigens!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)