Persoonlijk voornaamwoord……

Nou, dat was ’t dan: DSB is van de baan. Ik vraag me toch af of, als die letters DS er niet hadden gestaan, maar gewoon iets van NHB, Noord-Holland Bank of zo, het dan ook zo gelopen was. Dirk Scheringa had dan misschien ook wel tien vingers in de pap gehad, maar het had heel wat minder egotripperig gestaan.

Daarom vind ik het wel jammer dat het zo afgelopen is en we moeten maar afwachten hoe het verder allemaal gaat worden afgewikkeld, maar de grote winst vind ik eigenlijk wel, dat Dirk Scheringa als mens wat bescheidener door het leven zal moeten.

Het zal in een bepaald opzicht heus wel een goeie vent zijn, die lief is voor z’n vrouw en die veel voor de gemeenschap doet, maar de persoonsverheerlijking, die om ‘m heen hangt, vind ik zonder meer eng. Hij is dus, ondanks alles, niet mijn held. Er zijn nog wel meer Dirken met geld, maar die doen het tóch anders……

1 reactie op “Persoonlijk voornaamwoord……

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)