Feestelijke verschutting…..

Op deze grijze zondag vierde ik mijn verjaardag, die eigenlijk mijn verjaardag niet was, want dat is vandaag. Zodat ik, aangezien het thans twee uur in de nacht is en dat is zoals men kan weten een heel normale tijd voor mij om wakker te zijn, nu dus ├ęcht jarig ben. Natuurlijk ben ik om klokslag 12 uur uitgebreid gezoend en gefeliciteerd begonnen aan mijn nieuwe levensjaar en sloot ik mijn oude jaar af. Dat heb ik toch maar weer mooi binnen.

Ik heb trouwens leuke cadeaus gekregen: dvd’s met mooie films, gezellige dingen voor huis en tuin en ja, een nieuwe schutting! Ha, die staat er strak bij, hoor! Toen ik ‘m vertelde, dat ik vandaag jarig was, zei de man die hem plaatste: “Nou, maar dan moet ie er voor het weekend staan, als u visite krijgt!” En hij heeft extra hard z’n best gedaan om ‘m op tijd klaar te krijgen en dat is hem gelukt ook. Mijn hele familie heeft in stille bewondering het fraaie timmerwerk aanschouwd. Nou, dat is niet minder dan een reclamespotje natuurlijk en volkomen terecht.

En dan ga ik nu maar es jarig slapen en net zo jarig straks gezond weer op……..

7 reacties op “Feestelijke verschutting…..

 1. Irene

  november 30, 2009 at 8:31pm

  Dus ik ben mooi op tijd. Van harte, ook voor het hele komende jaar.

 2. Nico vrouwe

  december 5, 2009 at 1:49pm

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en de nieuwe schutting. Ons uitzigt is er ook beter op geworden!
  groeten van de overkant.

 3. els

  december 8, 2009 at 3:41pm

  @Nico: daar doen we het natuurlijk ook allemaal voor!Groeten terug!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)