Lijfstijl……

Er is een nieuwe lifestyletrend: aan de staart van je hond een afdekplaatje hangen, zodat je geen zicht meer hebt op zijn poepgat. Want dat is niet chic, zeg nou zelf. Daar sta je niet zo bij stil, maar eigenlijk is het ontzéttend ordinair! Het sieraad heet “Rear Gear” en is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. ’n Smiley, discobal, politiepenning (stoer!), dobbelsteen (als je ’n goklustige baas hebt!) of een luchtverfrisser.

Nou lijkt me dat laatste nog wel nuttig als je viervoeter een beetje op leeftijd komt. Wij hébben honden gekend…! Dat wil je niet weten. Hoewel, dan weet ik ook nog wel ’n paar mensen, maar ja, die hebben weer geen staart.

Je mag je “Rear Gear”ook zelf ontwerpen, dan maken ze ‘m zo voor je. Gát in de markt! Letterlijk. En vijf dollar is te doen, toch? Bij een kat hoef je ’t trouwens niet te proberen, hoor! Voordat je die iets aan z’n staart kunt hangen vecht ie zich liever dood. Tenminste voor zover ik weet van de katten die ik ken.

Je mag trouwens wel niet vergeten bij de uitlaat het kunstwerk weg te halen voor de uitlaat. Anders wordt het ’n knoeiboel! Ondertussen vind ik het een onderwerp voor de Partij v.d.Dieren om kamervragen over te stellen………

3 reacties op “Lijfstijl……

 1. karin

  november 20, 2009 at 8:02pm

  dit valt bij mij in de categorie: je verveelt je wel eens en dan verzin je eens wat onzinnigs. trek zo’n beest dan gewoon een broek aan.

 2. Menno Nicolai

  november 22, 2009 at 12:07am

  Onze hond zeurt al jaren om een gouden halsband met zijn naam er in gegraveerd, maar die krijgt ie ook niet. En een ding om zijn staart maakt ie vast meteen weg in het bos. Mooi niet.

 3. els

  november 23, 2009 at 5:41pm

  Je hebt gelijk. Je kunt wel aan de gang blijven met die beesten…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)