’t Is mooi geweest……

Het kán zijn, dat het iemand ontgaan is, maar gisteren is Ramses Shaffy overleden. Hij had het vast schitterend gevonden, zoveel aandacht als er aan hem besteed is. Er werd door de diverse zendgemachtigden beschaafd om hem gevochten. En als je hem had gekend, deelde je in de media-aandacht. Ook mooi.

Niet dat ik ‘m niet goed zou vinden, hoor, in tegendeel. ’n Kleurrijk man, zonder meer. Dat “ahahahahaha”-lied met Liesbeth List, nou ja, daar heb je ’t op een gegeven moment wel mee gehad, maar “Het is stil in Amsterdam” is het allermooiste wat ie ooit gedaan heeft.

Dat vind ik dan. Maar daar ben ik dan ook ex-Amsterdammer voor……..

1 reactie op “’t Is mooi geweest……

  1. Peter Weehuizen

    december 2, 2009 at 3:09pm

    Ex Amsterdammers bestaan niet. Eens… altijd…!!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)