Keeping up appearances……

Je zapt bij toeval wel eens ergens langs en zo zag ik van de week een flardje van “De Pfaffs”, een Belgische blik in het leven van een ex-voetballer en zijn familie. Stinkend rijk, die lui, dat in ieder geval.

Zo wilden Jean Marie en zijn vrouw kleiner gaan wonen, ze worden tenslotte al een dagje ouder. Ze gingen met de hele club familieleden hun nieuwe huis bekijken. Twee in plaats van drie badkamers en vier in plaats van zeven slaapkamers, dat is hun opvatting van een bejaardenwoning.

We kregen te zien hoe ze na hun verhuizing in hun nieuwe slaapkamer te bed lagen. “Oei! Een mug!” riep madame P. verschrikt. Jean Marie kwam overeind, deed een greep en hád ‘m. Voor ze zich tevreden omdraaide zei ze: “Toch handig, een keeper in bed……..”

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)