Pikant…..

Onze dochter wil graag de auto die ze nu heeft en die nogal aan de maat is, verruilen voor een kleinere in verband met het brandstofverbruik en de wegenbelasting en oké, ook vanwege het milieu. Wij waren daarom, min of meer in opdracht, gisteren even bij de dealer om een folder te halen van de Kia Picanto. Dat is een leuke auto met mooie garantievoorwaarden en die zou haar uitstekend staan.

Toen ik tegen de verkoper, die uiteraard kwam aangesneld toen we hem in de showroom aan het bekijken waren, zei, dat ik bij de naam Picanto eerder aan een snack dacht dan aan een auto, moest ie erg lachen. “Ja, maar dat weten ze in Korea niet, mevrouw!”, zei hij. Het volgende nieuwe model draagt dus waarschijnlijk de naam Kia Frikandello…….

3 reacties op “Pikant…..

  1. karin

    februari 28, 2010 at 1:33pm

    In zo’n Picanto passen niet al die kinderen die ze laatst mee had naar de schaatsbaan, hoor! Maar misschien is dat ook wel net zo veilig….

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)