Jubelfeestje…..

Onze oudste dochter viert vandaag, samen met een collega, die het ook zo lang heeft volgehouden, haar vijfentwintigjarig jubileum aan de school waar ze werkt. En haar baas geeft een feestje voor ze. Vanavond gaan we er heen, want we zijn uitgenodigd met de hele familie.

Ik vind het trouwens wel een gek idee, hoor, dat je kínd ergens vijfentwintig jaar werkt. Dán ben je oud, zeg! Nou ja, we zijn gezond en omdat we rondom ons nogal eens het tegendeel van gezond-zijn zien, zijn we d’r maar blij mee natuurlijk. Het voelt namelijk allemaal nog best. Volgend jaar maken wij samen de vijftig jaar huwelijk vol. Twéé keer vijfentwintig. En dat was ook veel werk, hoor. Moeten we ook maar een feestje voor bouwen tegen die tijd…….

2 reacties op “Jubelfeestje…..

  1. karin

    mei 21, 2010 at 3:24pm

    ja, en ik ga zo maar naar huis (ben aan het werk, haha), want ik word overal waar ik kom weggestuurd. dat belooft nog wat voor vanavond….

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)