Oranjerie…..

Nou, het begint te komen, hoor! Frutsels bij de boodschappen, toeters bij je postzegels, de pruik van Wilders in het oranje bij de PVV, de Partij voor Voetbal én de oranje stapelstoelen van Hartman. Stapelgek worden we en zo hoort het dus volgens de liefhebbers.

Maar toch heb ik even ’n vraagje. Welke man neemt nou z’n vróuw mee naar z’n werk? ’n Trommeltje boterhammen, ja, maar je vrouw? De mijne deed het ooit, omdat we toevallig dezelfde baas hadden. En eigenlijk was het ook nog andersom, want ik reed de auto. Maar normaliter laat je je vrouw toch thuis als je naar je werk gaat.

Zo niet de spelers van het Nederlands Elftal. Ze vertrokken vandaag voor twee WK-trainingsweken naar Oostenrijk om op een hoogte van 1200 meter te oefenen. En de vrouwen en kinderen, ik neem aan voor zover niet leerplichtig, het zijn tenslotte geen prinsesjes, gingen mee. Van Marwijk zei: “’s Morgens trainen we en de middagen en avonden zijn voor het familiegevoel.”

Ik zag een foto van Boulahrouz met z’n kind in de maxi-cosi. Het is na die miskraam gelukkig dus helemaal goed gekomen. Daar zal het deze keer niet aan liggen, als we geen wereldkampioen worden. Gezellig, hoor, zo’n familie-uitje van pappie z’n werk……..

2 reacties op “Oranjerie…..

 1. Menno Nicolai

  mei 20, 2010 at 12:36am

  Voor goede prestaties is een hoge testosteronspiegel van de voetballers van groot belang. En door ’s middags wat te ravotten met hun dierbaren wordt die spiegel op peil gehouden. Anders krijg je maar vervelende zwembadscènes zoals heel lang geleden.

 2. Wieneke

  mei 20, 2010 at 11:17am

  Wat een enige stoel 🙂
  Ja, ach, de miljonairtjes moeten natuurlijk wel gaan presteren, he? Dat mag best wat kosten, hoor. Eventuele schoolgaande kinderen zullen wel worden opgevangen door hun grootouders of betaalde opvang? Lijkt me allemaal geen probleem. Ik ben al lang geleden gestopt met me te ergeren of zelfs maar te verbazen over dit decadente gedoe.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)