Vraag en antwoord……

Hoe Menno op het idee kwam om mij te willen interviewen voor zijn rubriek op aboutblank kan ik niet bevroeden, maar op een zonnige zaterdagmiddag hadden wij via Skype zomaar een erg leuk gesprek. Natuurlijk is het raar om jezelf, anders dan in de spiegel, te bekijken. En omdat ik daar dagelijks graag zo min mogelijk tijd aan besteed, dat krijg je als je ’n dagje ouder wordt, zie je in zo’n filmpje ineens van alles wat je anders niet zou zijn opgevallen. Het is dus heel confronterend, hoor, zo’n vraaggesprek! Maar goed, het staat er op en voor wie het, ik heb je gewaarschuwd, niettemin toch wil bekijken: is dit the place to be . Ik begin nu wel te snappen hoe promotie van je weblog werkt. Een kwestie van relaties…….!

4 reacties op “Vraag en antwoord……

 1. Jenni

  mei 3, 2010 at 9:39am

  Wat ontzettend leuk om jou eens te horen en te zien i.pv. te lezen 🙂

 2. CasaSpider

  mei 3, 2010 at 8:26pm

  Leuk interview Els, vermoedelijk gaat het hier nu storm lopen. Denk je wel aan je trouwe lezers, als je straks beroemd bent?

 3. Geert en Henny

  mei 7, 2010 at 12:10pm

  Wij hebben net je intervieuw met Menno gezien en gehoord. Wat een leuk gesprek was dat. Groetjes.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)