Lootje…..

Onze jongste dochter kwam gisteren haar nieuwe auto, die niet nieuw is, maar dat hoefde ook niet, even laten zien. Ze zocht al tijden naar een manier om wat goedkoper gemotoriseerd rond te kunnen rijden. Ze had een Toyota Rav4, een in alle opzichten dure auto. Die heeft ze kunnen inruilen tegen haar eerste keus wensautootje: de Kia Picanto. Qua afmeting was het wennen maar omdat het de luxe uitvoering is, zit alles er op en er aan, dat ze ook had in haar vorige vervoermiddel. Want dat is een auto toch eigenlijk.

Ze is er erg blij mee en wij zijn dat voor haar ook. Hij is prachtig blauw, ziet er nog fantastisch uit en de teller staat op een aangenaam aantal kilometers. Alleen is alles kleiner, maar hij past haar helemaal. Een lot uit de loterij, dit Koreaantje…….

3 reacties op “Lootje…..

 1. karin

  augustus 18, 2010 at 4:06pm

  hee, leuk voor haar, toch een kia, hè?

 2. ingrid

  augustus 18, 2010 at 11:53pm

  Hij rijdt echt heerlijk. Nou eens afwachten wat me dat per maand gaat schelen. Zal behoorlijk wat zijn. Toyota was een hele fijne auto, maar voor die kleine ritjes die ik ermee maakte echt veel te duur

 3. Micheline

  augustus 27, 2010 at 12:04am

  Ik heb net mijn oude Koreaan ingeruild voor een met een letter minder, van Kia (Pride) naar Ka. Maar ik denk nog vaak terug aan mijn oude Kia’tje, met een beetje weemoed. Ik heb er lang en veel in gereden…

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)