Huismiddeltje tegen stress……

Sinds het begin van dit jaar is onze jongste dochter gestopt met roken en dat vinden we mooi. Ondanks de gewichtstoename, waar ze nu natuurlijk extra werk aan heeft, houdt ze het zonder problemen vol. Die extra kilo’s vindt ze wel vervelend, maar niet onoverkomelijk, zegt ze. En ook dat is een kwestie van volhouden, sporten en op je voeding letten.

We vroegen haar vandaag of ze er verder iets van merkt dat ze niet meer rookt, qua stress en zo. Want het is een drĂºk tiepje, dat kind van ons en als je geen sigaretje meer wilt opsteken bij spanningen, wat doe je dan? “Dan sla ik gewoon mijn kinderen”, zei ze laconiek. Die kinderen zaten er bij toen ze dat zei en die grijnsden vrolijk, dus we hebben maar besloten de kinderbescherming niet te bellen…….

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)