Exportartikel……

Op nog geen tien meter van ons huis is de auto van buren gejat. Ze zouden met vakantie en ontdekten dat hun vervoer was verdwenen. Ze hebben de auto nog niet terug, omdat er van alles mee geregeld moet worden, maar hij was na een dag wel alweer terecht. Via het GPS. Hij stond al in Polen. Ik bedoel maar.

Die buren hebben wel al een leenauto, dus het grootste ongemak zal wel opgelost zijn, maar weg konden ze niet. Dat iemand iets van je meeneemt, waar hij met z’n Poolse (ja, sorry, dat lijkt me nogal duidelijk!) tengels van af dient te blijven is behoorlijk frustrerend. Dat een dag later zo’n zelfde auto ( en vraag me niet naar het merk, want daar ben ik slecht in, maar het was een suv) werd gestolen van de oprit van een huis aan de Deventerstraat, die hier vlak achter loopt wijst toch wel op iets georganiseerds, toch?

En dan houden ze vandaag ook nog es een Open Huis-dag voor 47.000 huizen. Nou ja, dan vráág je om moeilijkheden natuurlijk…….

2 reacties op “Exportartikel……

  1. Menno Nicolai

    oktober 10, 2010 at 2:15pm

    Wat is het leven toch overzichtelijk met een 8 jaar oude Berlingo en een 11-jarige Suzuki Swift. En als kostbaarste object in huis een flatscreen tv. Niet erg aantrekkelijk voor het dievengilde.

  2. els

    oktober 10, 2010 at 11:45pm

    @Menno: Al lijkt het zo, we wonen helemaal niet in zo’n dure buurt, hoor. Daarom heeft vrijwel niemand van onze buren een garage. Zo’n dure auto, want dat is het (ik weet inmiddels dat het een Honda C-RV is van zo’n halve ton)is dan wel een risico om zo maar op straat te laten staan.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)