Pillen….

Als je geen of weinig medicijnen nodig hebt om in goede staat te blijven of te zijn, ben je goed af. En als dat niet zo is dan heb je vaak geluk, dát ze er zijn. Hoewel ik er gelukkig niet zo veel nodig heb als de krakkemikkige figuur op bijgaand plaatje, heeft mijn lijf, nadat de dokter mij wat nieuws heeft voorgeschreven in verband met een verhoogde bloeddruk, wat moeite met het accepteren van een en ander. Dat komt wel weer goed, zeggen ze, maar het is een beetje vervelend. Vandaar dat dit log ’n beetje op een laag pi(lle)tje staat. Ook dat komt wel weer goed……

1 reactie op “Pillen….

  1. Menno Nicolai

    november 2, 2010 at 4:59pm

    Als ik in een arm land was geboren zou ik al lang dood zijn. Dank zij de farmaceutische industrie en Agis kan ik nog wel een tijdje mee 🙂 Maar na mijn overlijden zal ik tijdens de vrijdagavondborrel bij Agis wel even in dankbaarheid worden genoemd. En bij de apotheekhoudende huisarts zijn ze nu al op zoek naar een paar vervangers.
    Niettemin: sterkte. De gewenning duurt vast niet zo lang bj zo’n pittige meid als jij 🙂

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)