Gewoon de beste……

Grappig, hè, al die nieuwe namen bij de schaatsers! Dat is echt wennen, maar het is de nieuwe generatie die er aan komt. Dat feit krijgt nog eens extra de nadruk nu Marianne Timmer is gestopt. Ja, ze had griep gehad, dat is natuurlijk zo, maar ze was gewoon niet goed genoeg. Als je ouder wordt ben je maar niet zo weer de oude. ( Vertel mij wat, zeg en ik schaats niet eens!) Maar ze wordt trainster en dat is een heel goed idee, want ze kan natuurlijk wel doorgeven hoe het allemaal moet, daar weet ze alles van.

Ik heb me wel verschrikkelijk geërgerd aan de sportjournalist die in de krant schreef dat Wouter Olde Heuvel wat eenvoudiger had kunnen winnen doordat Sven Kramer er niet bij was. De overwinning wordt zo wel gedevalueerd en dat vind ik grote onzin. Waarom wordt dat er bij gehaald? Kramer was gewoon niet goed genoeg, wist dat en daarom deed ie niet mee, makkelijk zat. Trouwens, hij moet de scheur in z’n pak nog repareren, want dat zie ik zo’n geëmancipeerd tiepje als Naomi niet zomaar doen.

Maar Wóuter is de beste, punt uit. Ja, én Marrit natuurlijk………

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)