Zangfestijn…..

Wat flarden van het songfestival gezien vanavond. Zo’n beetje tegen ’t eind zaten IJsland en Spanje, die ik echt leuk vond. Van de rest kreeg ik zo nu en dan epileptische neigingen vanwege de enorme lichteffecten. En er zijn zoveel nummers, waar ik helemaal geen lied (song!) uithaal en natuurlijk ligt dat aan mij. Hoewel onze zoon de kamer binnenkwam toen de Duitse deelneemster bezig was en zei: “Ik dacht dat het testen van het alarm altijd op de eerste maandag van de maand was!”.

Hij is zeer veel jonger dan ik dus ik ben goddank niet de enige die vindt dat ze allemaal zo blèren! En wie dat niet doet, hoor je weer niet. Vrijwel iedereen zong in het Engels. Dat zag je gelukkig aan de titel van het desbetreffende lied.

We hebben de telling niet afgewacht. Dat vind ik altijd zo’n gebed zonder end. We horen ’t wel. Morgen Twente-Ajax, sorry, Ajax-Twente!
Dát is pas een contest….!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)