Cadeautje…..

Als je ooit eens iets hebt besteld bij een postorderbedrijf blijven ze heel aardig tegen je doen. Ook als je de bestelling contant hebt betaald en verder geen boodschap aan ze hebt. Ik kreeg tenminste een mailtje waarin ik allerhartelijkst werd gefeliciteerd met mijn verjaardag op de 27e juni. Er lag zelfs een niet te versmaden cadeautje voor me klaar, maar dan moest ik wel iets bestellen natuurlijk. Voor niks gaat de klantvriendelijke zon op.

Ik kan me helemaal niet herinneren wat en wanneer ik iets heb gekocht daar en bovendien moet het iets op naam van mijn kloris zijn geweest, want die is a.s. maandag het feestvarken en niet ik. Tóch staat er dan : “Wel gefeliciteerd, mevrouw P.!” en geen woord over de heer des huizes.

Zijn het dan alleen de vrouwen die net-winkelen? Dacht ’t niet, maar daar gaan ze kennelijk wel van uit. Geëmancipeerd, hoor, maar er kan in dit huis wel een treurende weduwnaar wonen en dan trap je zo’n man toch wel behoorlijk op z’n ziel, zo zonder vrouw die dingen bij Neckermann bestelt! Dat is toch zielig.

Misschien ben ik wel heel erg kleinzielig dat ik struikel over zoiets. Maar ik voorzie wat moeilijkheden met dat cadeautje. Stel, ze sturen die man roze sokken omdat ze denken dat ’t een mevrouw is! Ik noem maar wat. Hoewel, mannen met roze sokken…..ach, dat kan tegenwoordig best. Roze overhemden. roze poloshirts, daar kunnen die sokken best bij. Alleen bij die grijze baard……?

Waar maak ik me druk om. Om die klantgegevens, die ze kennelijk bewaren bij zo’n bedrijf en die ze in ieder geval niet kunnen nakijken. Nou ja, er is helemaal geen probleem, want we bestellen toch niks. Ben benieuwd wat er in november gebeurt……..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)