Slow motion…..

‘k Ben even niet zo’n beste blogger. Het zit er niet in momenteel. Dat heb je wel es. Niet dat ik ’t niet probeer, hoor, dat je dat niet denkt. Het is geen luiheid of zo, maar soms gebeuren er dingen die op zo’n manier boven je pet gaan, dat je zelfs vergeet dat je helemaal geen pet hébt.

Zo denk ik bijvoorbeeld dat die ijskouwe Noor zijn doel bereikt heeft. Noorwegen heeft, zoals het in onze krant verwoord werd, zijn onschuld verloren. En komt dat nog goed? Er wordt over de man gepraat tot in alle hoeken van de wereld, is zijn naam en de afbeelding van zijn gladde kop bij iedereen bekend. Mooier kun je het als terrorist toch niet hebben.

Mag ik het internet dan heel even een ramp vinden………?

3 reacties op “Slow motion…..

 1. Grietje

  juli 28, 2011 at 11:33am

  en dan hoor ik een gesprek tussen twee vrouwen, ze snappen er niets van (dat is niet nieuw, dat doet niemand namelijk) want hij ziet er toch zo ‘gewoon’ uit, een lief gezicht heeft hij wel.
  Een wolf in schaapskleren……. de wereld op z’n kop en hoe snel rennen wij naar het volgende nieuws om vervolgens weer onze afschuw te melden.
  En het internet een ramp vinden… ach, er zitten gelukkig overal knoppen op en aan.

 2. els

  juli 28, 2011 at 12:45pm

  …maar het uitzetten van je computer heeft weinig zin. Ik ben geen struisvogel.Maar die eerste “w” van het wereldwijde web geeft die klojo wel een podium, ondanks die rechtszaak achter gesloten deuren in zijn land. Dat bedoelde ik eigenlijk.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)