Uit de tweede hand……

‘k Ben toch zo donders blij, dat wij kennissen hebben van wie de kleinkinderen nogal eens leuk uit de hoek komen! Daar héb je tenminste wat aan als weblogger. Zo zei hun negenjarige kleinzoon bestraffend tegen z’n moeder, die hem toesprak zoals je volgens moeders een zoon van negen jaar toespreekt: “Ik ben geen klein kind meer, hoor, volgend jaar ben ik een tiener!”. “Ja”, zei z’n zus van vijf, “maar nu ben je nog een neger.” Haar moeder: “….. en jij een vijver!” Niettemin droge humor.

Diezelfde kleinzoon gaf te kennen dat hij in de vakantie, waarbij de familie van stacaravan naar stacaravan trekt, wel z’n opblaasstoel mee wil. Dat is omdat ie niet van plan is al die tijd te blijven staan. Tja, je gaat op vakantie voor je ontspanning, toch…….?

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)