Schadepost…..

Wij hebben het plan om ergens in september een dag of wat naar Engeland te gaan. Eventjes er tussen uit. Kijken of het ergens anders anders regent, hoewel we dat niet gaan verwachten natuurlijk. Maar soms is het nodig: even wat Tapetenwechsel. Daar zou je dus eigenlijk voor naar Duitsland moeten, maar ach, wij hebben parket dus gaan we gewoon naar Engeland.

Naar Herefordshire, dat grenst aan Wales om precies te zijn en naar een cottage in een klein dorp. Zo’n Barnaby-dorp, hoewel het natuurlijk niet in Midsummers ligt. Want daar gebeuren zoveel moorden, dat is gevaarlijk gebied. Daar hebben ze d’r op het ogenblik wel meer van in dat land, maar daar werken ze aan, heb ik begrepen. Alleen in Londen al zestienduizend agenten op de been dit weekend. Nou, dat moet genoeg zijn. Die zouden ze hier niet zo een-twee-drie bij mekaar hebben.

Als ze er nou ook nog wat doen aan de oorzaak van al die ellende, want dat een voetbalwedstrijd tussen Nederland en Engeland zomaar wordt afgeblazen, dat kan natuurlijk niet. Al die miljonairs voor niks komen opdraven in dat hotel in Noordwijk, overal vandaan. Wat dát niet kost! Daar denken die plunderaars natuurlijk weer helemaal niet aan! Dat is toch je reinste kapitaalvernietiging, zeg……….!

1 reactie op “Schadepost…..

  1. Sandra

    augustus 13, 2011 at 8:41pm

    Half juli was het prachtig weer in Engeland, terwijl het hier diep herfst was, dus dat kan helemaal goed komen. Prachtig land trouwens en dat links rijden valt reuze mee.
    (Hopen dat ik nu wel doorkom).

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)