Juichen of piepen…..

Al die supers met hun acties om maar klanten ( via hun kroost) te binden aan hun winkel! Alsof je zomaar van winkel zou veranderen om die EK-frutsels te krijgen bij je vijftien euro aan boodschappen. Want die moet je tenminste besteden, ja kom zeg, voor niks gaat de zon op! Dus juichbandjes (wie verzint zo’n naam?), geluksvogels, zelfs elftalvogels, voetbalplaatjes en misschien is d’r nog wel meer aan onzin.

Van de week hoorde ik een man bij de uitgang van de C1000 tegen een jongetje, dat graag zijn geluksvogels wou hebben, zeggen: “Nee knul, ik ben zelf de geluksvogel, want ik heb ze niet!” Omdat je die krengen nog kunt laten piepen ook, riep een moeder gisteren tegen haar zoon: “Hou d’r mee op! Ik word gèk van die dingen”. Toen ik zei, dat dat bekend klonk, want ik had mijn dochter met ietwat verhoogd stemgeluid ook al zoiets horen verzoeken, reageerde ze met: “Ja, een léuke actie, hè?” En het gezicht dat ze daarbij trok sprak boekdelen.

En het EK moet nog beginnen! Bij die juichbandjes moet je het geluid tenminste nog zelf voortbrengen. Als er wat te juichen vált tenminste. Maar kom, laten we niet piepen op voorhand. Eerst maar es kijken wat ze vanavond doen, de jongens met de fraaie rugnummers……..

2 reacties op “Juichen of piepen…..

  1. Cor

    mei 30, 2012 at 9:43pm

    Kom, kom. Voor hetzelfde geld krijg je bij elke 15 euro een vuvuzula…

  2. els

    mei 31, 2012 at 1:43am

    Cor, je hebt gelijk. Het kan altijd erger. Wat een vreselijke dingen waren dat…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)