And the winner is……

Wat zegt het nou precies over de kwaliteit van een voetbaltoernooi als de winnaars van wedstrijden steeds moeten worden vastgesteld door strafschoppen? Ik heb echt niet zoveel verstand van voetballen, maar zou het niet een hoop tijd, geld, moeite en frustratie schelen als ze ’n wedstrijd daarmee zouden beginnen……?

2 reacties op “And the winner is……

 1. Cor

  juli 1, 2012 at 1:48am

  Eigenlijk zegt het genoeg: beide ploegen zijn niet in staat te winnen van elkaar. Dan komt het uiteindelijk neer op wie de koelbloedigste is.
  Penalty’s nemen lijkt een loterij, maar is meer dan dat. Het is een stukje psychologische oorlogsvoering. Weet je nog van het “oogje van Hans van Breukelen” in 1988?

 2. els

  juli 1, 2012 at 2:01am

  Spannend is het zeker als na afloop van een toch onbevredigende uitslag van een wedstrijd, die uitslag bepaald moet worden door de penalty’s. Iedereen zit dan daadwerkelijk of psychologisch op ’t puntje van z’n stoel. Ik ook, hoor! En dat oogje van Van Breukelen herinner ik me nog goed, ook doordat ze dat nogal es hebben herhaald!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)