Draadloos…..

We zaten vanmorgen al  vroeg bij de ‘inloopochtend’ van de firma Schoonenberg. Zoals ik al eerder vertelde heeft mijn kloris sinds kort een paar minuscule gehoorapparaatjes om zijn van nature aanwezige gehoor, dat nogal achteruit was gegaan, op te vijzelen. Hij is zeer tevreden over deze technische hoogstandjes, die hem de frequenties die hij kwijt was weer hebben teruggegeven.

Maar omdat het zo’n enorme geluidsfreak is, altijd al geweest (dat heb je als blinde nogal, dat zal je niet verbazen!) is hij graag op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen die op de markt komen en die Schoonenberg dan in zijn assortiment heeft.

Zo heeft hij nu een (natuurlijk weer klein) kastje om uit te proberen, waarmee zijn gehoorapparaatjes een soort draadloze ontvangertjes worden. Zo zou je geen koptelefoon meer nodig hebben, je kunt telefoongesprekken voeren zonder je mobieltje aan je oor te hoeven houden, je kunt zelf het volume regelen en muziek naar je zin instellen. En het apparaatje is via blue tooth aan allerlei bronnen te koppelen.

Je snapt wel dat ik dit hele verhaal nog effe moet checken met de deskundige, maar dit is wat ik er van begrepen heb. De test van een en ander is nog niet voltooid uiteraard, want kloris had vandaag ook nog andere dingen te doen, maar is natuurlijk  in volle gang.

Ach, de ene man heeft modeltreintjes en de andere klooit met z’n gehoorapparaten. Ik vind het wel wat hebben en verbaas me er alleen maar over wat er allemaal kan met dat minispul en dat ie dan ook nog snapt hoe het werkt. Maar ik kan heel goed pannenkoeken bakken…….

2 reacties op “Draadloos…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)