Litteken…..

De caissière, die onze boodschappen aan het scannen was, moest ineens even bellen. Het klonk heel spannend: “Hij had toch ’n litteken in z’n gezicht…..?” Ze had ’n winkeldief gezien. Er kwamen mensen snel aanlopen onder wie de bedrijfsleider, de enige in ’n pak, vandaar dat ik dat weet. Ons kassameisje ging weer gewoon verder en zei: “Spaart u zegels?  Wilt u de bon mee?” Nou ja, business as usual, net zoals die shoplifter kennelijk.

Uitgerekend iemand, die gratis wil winkelen. Die rekent niet af, maar rekent ook niet op alerte caissières. Misschien is ie wel zo zielig met z’n litteken, dat deze daad hem niet aangerekend kan worden. Ondertussen werd ie wel ingerekend…….

2 reacties op “Litteken…..

  1. Irene

    november 20, 2012 at 12:39pm

    Toen ik nog in Doetinchem woonde kende ik een jongen die daar achter kassa zat bij AH. Volgens hem werd er door allerlei typen mensen geshoplift, onder andere door keurige oude dames, die lang niet zo in het oog liepen als jouw ladelichter met litteken. Dus er wordt door het personeel ook nauwkeurig gelet op mensen zoals wij, pas maar op 😉

  2. Els

    november 21, 2012 at 1:28am

    @Irene: Ben es ’n keer voor de gezelligheid mee geweest met mijn oudste zoon, toen hij koeriersdiensten reed naar het buitenland. We moesten met ’n parfumconcentraat (vele duizenden dollars waard!) naar een bedrijf in Zwitserland. Bij de grens werden we apart gezet, moesten op tien meter afstand gaan staan en de bedrijfsauto werd op drugs en van alles en nog wat geconcentreerd en het gaf heel veel oponthoud. Wij denken nog steeds dat ’t kwam dat doordat mijn zoon z’n ouwe moeder bij zich had als veronderstelde dekmantel. Ik weet er dus alles van…. 😉

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)