Gekort…..

Als je in de krant zo’n berichtje leest, dat de nieuwe Kamervoorzitter, ook nog es van VVD-huize, zeg,  tijdens de discussies over de regeringsplannen de fractievoorzitters van de oppositiepartijen strak reglementair het woord ontneemt, omdat ze vindt dat het anders te lang gaat duren allemaal, dan kun je er donder op zeggen, dat op een dergelijk bericht heel veel reacties komen. (Zo, dat was een lange zin. Mevrouw Van Miltenburg had me allang afgekapt.)

Ik vind het altijd wel aardig om die reacties ook te lezen. Niet allemaal, omdat ik vind dat ’t anders te lang gaat duren. Maar vanwege  de dommigheid soms en vanwege de voorspelbaarheid ook, want er is er natuurlijk maar één, die goed debatteert en dat is Wilders, vinden ze dan. Maar dat zal wel liggen aan welke krant je leest.

Maar dat er dan iemand schrijft, dat ie de vorige Kamervoorzitter Verbeek veel beter vond en iemand zegt, dat Marianne Timmer van de Dierenpartij zich nogal druk gemaakt heeft over die mondsnoering, dan denk ik, dat die mensen teveel sport kijken…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)