Zoö-logisch…..

Op het parkeerterrein van het winkelcentrum zagen we gistermiddag ’n mevrouw haar golden retriever uit de auto laten. Tot haar schrik nam het beest meteen de kuierlatten het winkelgebied in. “Oh, nee hè!”,  zei de bazin “hij is weer naar Flip Kluin.”

 Zo heet de dierenwinkel, waar honden altijd een snoepje krijgen als hun bazen er boodschappen doen. Een soort van klantenbinding, die kennelijk heel goed werkt! (Wij moesten daar ook even zijn vanwege een kattenspeeltje voor de nieuwe huisgenoot van Lars, onze jongste zoon. Daar gaan we vandaag kennis mee maken.) En inderdaad, hoor, daar zat de blonde schoonheid.

Een dergelijk verhaal hadden we al eens eerder gehoord van een blinde cliënt van ons revalidatiecentrum, van wie de geleidehond soms ook zo  z’n eigen plannetjes had bij het boodschappen doen. De baas dacht naar de bakker te gaan, maar vond de winkel, waar ze binnengingen beslist niet naar ‘bakker’ ruiken. Dat klopte ook wel, want ze stonden bij de slager. Daar kreeg de hond altijd een stukje worst! De hondenbaas werd in die tijd bij ons getraind op zelfredzaamheid. Z’n hond was al geslaagd…..!

3 reacties op “Zoö-logisch…..

 1. asiento contable prestamo a socios

  oktober 25, 2016 at 10:09pm

  Yea it seems like he reviewed it as if HE himself was going to use one of these tablets. A kid would probably gravitate to the Innotab because of it’s functionality. But us as parents are the consumers so…

 2. http://www./

  januari 29, 2017 at 11:52pm

  Nope, its just that what Bing does is every time he makes more money, he creates more time… Time increases with profit. Bing is a time lord or something. Simples xD

 3. http://www.accessgamecoins.win/

  februari 28, 2017 at 5:31pm

  03/09/2010 – 4:02pmGracias por el enlace Pometa, siempre es bueno leer a aluien a quien no han podido comprar, personalmente me parece hasta más interesante y reveladora la frase “si no compra la editoria entera”.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)