Nieuwe vloerbedekking…..

 

Voor het asfalteren van een straat zijn grote machines, veel mannen, ’n beetje gunstig weer en afwezigheid van doorgaand verkeer nodig. Gisteravond en vannacht was dat hier allemaal aanwezig. Vanuit ons slaapkamerraam boven zag het werk er bijzonder indrukwekkend uit, ik kan niet anders zeggen. Zoiets gaat op de centimeter nauwkeurig en om dat met van die mega voertuigen voor elkaar te krijgen is zonder meer vakwerk.

Wat ik wel leuk vond was, dat er evengoed mannetjes gewoon met een bezem en ’n hark in de weer waren. Handwerk. Dat kunnen ze toch niet missen voor de finishing touch bij al dat machinegeweld. André kwam ook nog even langs, want er moest uitgebreid gewalst worden. Ook een heel precies werk omdat er geen hoekjes mogen worden overgeslagen.
Nou, en het ziet er bij daglicht fraai uit, hoor! Zo heeft ’t er in de ruim 27 jaar dat we hier nu wonen nog nooit uitgezien. De laatste tijd was het jaarlijks een lappendeken. Er zal natuurlijk nog wel lijn getrokken moeten worden, zodat iedereen weet waar hij thuishoort met z’n vervoermiddel, maar voorlopig wordt er alweer ouderwets veel te hard gereden over de nieuwe vloer en worden de ‘verboden-in-te-rijden’-borden, die er nog wel staan omdat de straat nog niet klaar is, vrolijk genegeerd.  Wel haast klaar, hoor, maar tja, dat hebben die overtreders ook allemaal…..

2 reacties op “Nieuwe vloerbedekking…..

  1. Peter Weehuizen

    november 15, 2012 at 4:48pm

    Je kan je afvragen of het zo handig was de oppositie zo streng te behandelen. Je laat toch snel de schijn van partijdigheid op je. (wat ik geen seconde geloof) Ik denk dat de kamer en de voorzitter even aan elkaar moeten wennen. Ik meen me te herinneren dat er in het begin met Gerdie Verbeek ook wat strubbelingen waren. Maar ze groeide uit tot een prima voorzitter

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)