Numerologie…..

Twaalf-twaalf-twaalf vandaag. Dat staat wel grappig, zo’n datum. Mijn moeder was van tien-negen-acht. Vonden wij ook altijd grappig. Volgens mij vond ze er zelf niks bijzonders aan en dat is het natuurlijk ook niet. Gewoon een dag. En dat jij dan toevallig geboren wordt, ach…..

Maar er zijn heel veel mensen, die veel waarde hechten aan zo’n bijzondere datum. Die dan willen trouwen bijvoorbeeld, omdat dat geluk zou moeten brengen. Op twaalf-twaalf-twaalf en dan liefst om twaalf minuten over twaalf.

Van mij mogen ze, hoor. Wij zijn destijds op de elfde van de tiende getrouwd. Dat was een woensdag. Gehaktdag. Nou, gewoner kan ’t niet, maar evengoed hebben wij best veel geluk gehad…..;-)

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)