Grijs gedraaid…..

Dit weer is niet zo bevorderlijk voor uitbundig gedrag. Saai, grijs, niks aan. Zelfs Gerrit de weerman zei gisteravond, dat ie net zo goed thuis had kunnen blijven, want hij had alleen maar tinten grijs te melden. Maar je moet je natuurlijk meteorologisch niet laten beïnvloeden. Zorgen dat je de moed erin houdt, anders wordt ’t niks met deze zondag en dat is zonde.

Zo gaan wij straks om vijf over drie op Ned.1 kijken naar het gelukkig nog bestaande Metropole Orkest. ’n Uur lang. En daarna is er ook nog schaatsen.

 Hoeven we allemaal niks voor te doen, tv aanzetten en kijken. Inderdaad klinkt dat behoorlijk saai en grijs.  Nou vooruit,  dat moet dan maar.

Gisteren hebben we ook al schaatsen gekeken. We vinden die korte afstanden wel prettig gauw klaar. Daar zit vaart in.

Annette Gerritsen was trouwens in tranen omdat bij haar de vaart er uit is. Ik ben bang dat het geen dipje is, maar een behoorlijke dip. Gelukkig heeft ze meer ijzers in het vuur dan alleen haar schaatsen. Het komt wel goed met d’r als ze verstandig is. Ze heeft gezorgd voor een  flinke naamsbekendheid dus  het openen van winkelcentra kan altijd.

Nou praat ik wel als een saai grijs mens, hè? Komt door het weer, denk ik…..

 

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)