Sneeuwritje…..

Mijn zoon had een zakelijk ritje Lelystad vice versa en zei dat ie de toeristische route ging nemen via Vierhouten. Door het bos dus. Nou, toen wilde ik eigenlijk wel even mee, want we hebben daar in de buurt vroeger met de hond altijd heidewandelingen gemaakt. Toen hij er nog los mocht lopen én nog in leven was natuurlijk. Ik wou het daar wel weer eens zien, helemaal nu er nog sneeuw ligt. Zondag gaat het dooien, zeggen ze, dus het was een last minute booking. Het was prachtig! Ondanks of misschien juist wel doordat het mistig was.

Ik heb ook ontdekt dat ik niet in Lelystad hoef te wonen. Prachtige huizen, hoor, daar niet van, maar ik hoor toch meer in Apeldoorn. Onze oudste kleinzoon is trouwens in Lelystad geboren toen z’n ouders in Dronten woonden. Dus de naam heeft op zich wel wat met onze familie.

Op de terugweg zijn we even gestopt om wat foto’s te maken van Gortel in de sneeuw. Kon nog net…..

 

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)