Elk nadeel enz…..

Mijn kloris leent zijn leesvoer altijd bij de bibliotheek Aangepast Lezen, die er voor zorgt dat hij altijd op de hoogte blijft van alle boeken die op geluidsband verschijnen.( Dat klinkt nogal ouderwets: geluidsband, maar dat zijn natuurlijk gewoon cd’s.) Zo was hij al heel snel in het bezit van “De Verrekijker”, het boekenweekgeschenk, dat dit jaar geschreven werd door Kees van Kooten.

Maar het voordeeltje, nou, noem het maar gerust een VOORDEEL, dat hij heeft is, dat het werkje voorgelezen wordt door de schrijver zelf. Mijn man zegt, dat het geen voorlezen is,  dat bij andere boeken meestal wel gebeurt. Nee, Kees vertélt. Je hoort ‘m zelfs rommelen met papieren en hij vertelt waar hij mee bezig is. Kloris was zeer enthousiast.

De visueel lezende ontvangers van het boekenweekcadeau hebben dat voordeel dus niet. Tja, hád je maar blind moeten wezen…..

1 reactie op “Elk nadeel enz…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)