Er is er een jarig, hoera…ja, ja…

Mijn kloris is jarig vandaag. Hij kreeg kaarten en werd vandaag gebeld door familie van heinde en minder ver, door vrienden, bekenden, kortom door mensen die op de hoogte waren van deze heuglijke datum en daarom belangstelling toonden.

Maar ook diensten, bedrijven, instellingen, beheerders van nieuwsbrieven waarvoor hij zelf ooit belangstelling heeft getoond, blijken hem vandaag via zijn mailbox en telefoon van harte te feliciteren met zijn geboortedag. Ze wéten dus dat ie jarig is en misschien ( en eigenlijk is dat wel zeker) weten ze nog veel meer van hem.

Vindt hij dat erg? Welnee, het kan hem niks schelen, zegt ie en maakt zich er niet druk om. Nou, dat doe ik dan wel voor hem, want ik vind dat ze er geen moer mee te maken hebben of je jarig bent of niet. Dat druktemaken van mij  is onzinnige verspilling van energie, dat weet ik ook wel, maar zo zit ik nou eenmaal in elkaar.

Nou ja, hij klust voor geen meter, maar zelfs de Gamma feliciteert ‘m……….

3 reacties op “Er is er een jarig, hoera…ja, ja…

 1. Jenni

  juni 28, 2013 at 10:26am

  Ik weet helemaal niets van jouw Kloris (alleen dat hij vast geen Kloris heet 🙂 ) maar wil jullie alsnog van harte feliciteren.
  Vriendelijke groet,
  Jenni.

 2. Els

  juni 28, 2013 at 12:51pm

  @Jenni: namens kloris, die inderdaad niet zo heet, hartelijk dank!

 3. Irene

  juni 28, 2013 at 7:45pm

  Niet zo goed op de hoogte als de Gamma en dus een dag te laat, maar: alsnog van harte en nog vele jaren samen!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)