Ding dong…..

Het is wel een beetje modieus aan het worden, maar wist je dat we hier onze eigen klokkenluider hebben?  Mevrouw Ouwehand van de Dierenpartij, ze heeft haar naam wel mee, zeg,  heeft als een echte klokkenluidster uit de school geklapt.

Ze heeft geopenbaard dat, als je als gewone burger iets geschrevens naar de Tweede Kamerleden stuurt, omdat je je ergens zorgen over maakt en die graag  met je volksvertegenwoordigers wilt delen zodat ze d’r wat aan kunnen doen, een en ander óngelezen in de prullenmand belandt. En ze vindt dat slecht voor het milieu, al dat verkwiste papier.

De mensen moeten het spul digitaal aanleveren, zegt ze. Je hebt dan ook meer kans, dat er iets gelezen wordt, vindt ze ook. Zou dat echt zo zijn? Voor het knopje “delete” hoef je niet eens op te staan om de prullenbak op te zoeken.

Ik word een beetje treurig van deze zogeheten onthulling. De apen in  Ouwehands dierenpark kunnen ook niet lezen, maar die hebben tenminste geen land te regeren…….

 

 

 

3 reacties op “Ding dong…..

 1. Sandra

  juni 26, 2013 at 3:03pm

  Gelukkig is deze mevrouw Ouwehand dan weer géén familie van de dierentuin! (Al zou je anders vermoeden.) Tenminste, volgens mijn baas dan, die weer wél familie van de dierentuin is, maar intussen hooguit af en toe een zalfje aan de dierentuin levert, want de dierentuin is intussen niet meer van de familie. (Als je het nog kan volgen.)

 2. Arnoud

  juni 27, 2013 at 5:04pm

  Ik vind dit een grof schandaal! Hier moeten kamervragen over worden gesteld. Sterker nog, ik eis een parlementaire enquête, zodat boven water komt welke kamerleden welke brieven niet hebben gelezen!

 3. Els

  juni 27, 2013 at 5:35pm

  @Arnoud: haar grootste zorg was eigenlijk alleen het verkwiste papier, heb ik begrepen. Dus of je je eisen d’r door krijgt…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)