Glassex…..

We waren na een lange autorit vanuit Cornwall gisteravond even voor negen nog nét op tijd bij de snackbar van ons eigen winkelcentrum om nog even iets eetbaars te halen. Ze gingen sluiten. De jongens waren de zitjes al aan het binnenhalen en alles werd gepoetst. Dat deden ze netjes. De glazen vitrines werden, zoals een van hen ons uitlegde, ontdaan van de sporen van ‘wijzende kindervingertjes’.

Dat klonk eigenlijk wel lief, zoals ie dat zei. En toen vertelde de jongen aan z’n collega, dat hij morgen bij * Theo en * Monique ging eten, want die hadden wat bijzonders te vertellen. “Nou, en dat kan maar één ding betekenen: zwanger!”

Tja, zo werkt dat. Kindervingertjes moeten eerst nog gemaakt worden…..

 

 

 

 

* Ik heb de namen niet echt verstaan, hoor…….

 

 

 

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)