Waar is de afstandsbediening…..?

 

‘k Heb soms zo te doen met dat meisje Hennis van Defensie. Zou dat nou leuk zijn voor een vrouw, dat ministerie? Nu moet ze tegen al die mannen weer gaan roepen dat ze niet voor  “killing robots”  is!

Want dat de ontwikkeling van die robots een echt mannending is, nou, volgens mij zit daar gewoon een stel ‘gamers’ achter. Groot gegroeid met schietspelletjes en ze gaan nu gewoon verder in het echt. Die robotdingen zoeken verdorie zélf hun doelen uit, daar hoef je niet meer achteraan als vechtersbaas. Afstandsbediening en klaar. Het einde der tijden is nabij, maar dat was ie misschien al.

Maar onze defensieve Jeanine heeft al gezegd, dat ze zulke robots niet wil. Flink, hoor…..

2 reacties op “Waar is de afstandsbediening…..?

  1. Paul

    november 17, 2013 at 1:05pm

    Ik vind Hennis eigenlijk wel een beetje tomboy-achtig. Volgens mij voelt zij zich prima thuis daar bij Defensie.

  2. Els

    november 18, 2013 at 1:12pm

    Bij nader inzien geloof ik dat je gelijk hebt…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)