Beaches…..

.....beaches, zon, wind en water.....

…..beaches, zon, wind en water…..

Het is hier, heel zielig voor jullie en geloof me, we leven heel erg met jullie mee, elke dag zonnig met een temperatuur van 28, 29 graden. Queensland is prachtig en heel relaxed. Er is niemand die er niet bij loopt als een ontspannen vakantieganger, terwijl ie toch gewoon moet werken voor zijn baas.

We passen ons maar aan, dan val je niet zo op. Wij zijn via onze familie lid van alle beachclubs in de buurt,met toegangspas en al. Leuk, hoor, om daar ontspannen mee te zwaaien naar de mooie surflady  achter de balie. Het heeft een apart sfeertje zo’n beachclub. Luxe en toch ook weer niet,  want er komen allerlei ‘gewone’ mensen, oudere dames, die met een tasje op schoot zitten te gokken aan zo’n machine,waarvan er vaak een hele rits in een aparte ruimte staan. Je kunt het beste meteen op het terras gaan zitten met het uitzicht op de surfers en de moeders met de kinderen, die allemaal in de gaten worden gehouden door de beachwatch. En een drankje op dat terras van ons hoort er natuurlijk ook bij, want je verstookt hier heel wat zweetdruppels, hoor!

Nou, dat is zo ongeveer hoe we hier onze eerste dagen hebben doorgebracht. Met het bezoeken van beachclubs met prachtige praktisch lege stranden, hoewel het hier vakantie en dus toptijd is en dat komt natuurlijk omdat het iets groter is dan Zandvoort of Noordwijk.

We vliegen een dezer dagen ook nog even naar mijn neef in Melbourne met mijn zus. Een ‘busreisje’ naar Aussie- begrippen. Dat vinden we ook erg leuk. Het is zo’n tweeënhalf uur vliegen. En het is er al iets koeler, hoewel het er nog wel behoorlijk fikt in die buurt. Mijn neef heeft een nieuw huis dat zijn moeder, mijn zus, ook nog niet heeft gezien. Dat komt dus mooi uit allemaal. Tot zover dus maar voor vandaag. Onze gastheer heeft weer lekker gekookt, want dat kan ie! Gaan we dus maar eens soldaat maken. Deze weblogger heeft het onbehoorlijk goed naar haar zin, mensen……

3 reacties op “Beaches…..

  1. Arnoud

    januari 19, 2014 at 12:30am

    Heel veel plezier daar en pas goed op jezelf! 🙂

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)