Ontmoeting…..

Toen we in een van de grootste winkelcentra waren in Maroochydore hier niet zover vandaan, waar we waren om nog een paar korte broeken voor mijn Kloris te halen, kwamen we bij het op elkaar wachten Bismarck tegen. In levende lijve.

De man zat op een bankje waar wij ook even plaats namen. En het is heel gewoon hier: als je naast iemand zit praat je met elkaar. Ships passing niet in the night, maar gewoon overdag. Hij vertelde dat ie uit New Zealand kwam en nu hier woonde. Met zo’n naam zullen zijn roots wel elders liggen. Maar omdat wij uit Holland kwamen vond hij toch wel dat we enige verwantschap hadden, want toen wij weer verder gingen riep hij ” auf wiedersehn!”

Leuke man, ook zonder helm, waar het trouwens veel te warm voor was geweest…..

1 reactie op “Ontmoeting…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)