Ontsnapt…..

Dat klinkt een beetje dramatisch, maar we zien net op de TV dat op de plek waar we waren aan de Goldcoast de stranden worden gesloten vanwege zeer hoog water met een soort van springtij. Bovendien zeer harde wind met zeer slecht weer. Meer noordelijk is al zoveel water gevallen dat er hulpverleners heen worden gestuurd om  helpen bij de floods.

Wonderlijk om de gebouwen te zien waar we net op uitkeken vanuit het hotel. Ik ga heel erg hopen dat het allemaal mee gaat vallen voor iedereen. Het enige dat deze vakantieganger kan doen…

1 reactie op “Ontsnapt…..

  1. Jenni

    januari 31, 2014 at 10:12am

    Ik geniet erg van je Aussie-verhalen 🙂 Ben zelf nog nooit zo ver van huis geweest (en dat zal waarschijnlijk ook nooit gebeuren) maar “zie” op deze manier toch weer een stukje van wereld; dank je wel.
    Geniet nog even en kom gezond weer thuis!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)