Back on base…..

.....over al die hotels moet je gewoon even heenkijken.....

…..over al die hotels moet je gewoon even heenkijken…..

We zijn weer terug uit de drukte aan de Goldcoast. Want dat is het daar: stervensdruk! Dan is het hier met recht een rustoord, hoor. Ik zou daar niet kunnen wonen. Hier ook niet, maar om andere  redenen. 🙂

We beleven van alles en dat is leuk. A once in a lifetime experience is het. Zoals mijn zus vanmorgen zei , toen we voor ons vertrek uit het hotel op de 38e etage nog even stonden uit te kijken over the Atlantic Ocean:” zoveel water in een keer zie je nooit meer in je leven!” Dat is natuurlijk ook zo.

Vanavond pakken we weer in om naar Melbourne te vliegen naar onze neef, die het erg leuk vindt dat we dat doen. Een vliegreis waarvoor we geen paspoorten nodig hebben. Mijn neef heeft van alles nieuw. Een huis en zelfs een vrouw, waar we kennis mee gaan maken. Leuk, leuk.  Nou, jullie lezen wel weer hoe een hittegolf van 38 graden bevalt. Een appartement op 38 etages hoogte, daar weten we nu alles van…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)