Nog even shoppen…..

‘k Heb wel es vaker verteld dat ik niet zo’n shopper ben.. We gaan naar een winkel als we wat nodig hebben en dat is het dan. Dus dat we vanmiddag een tripje maakten naar een winkelcentrum om onze laatste dollars leuk te besteden was wel bijzonder. Er was een summersale, want de vakanties lopen op z’n end en er zijn dus koopjes te halen.

In no time waren we beladen met van alles waar ze in Nederland in juni of juli eens over gaan denken. Leuke zomerse shirtjes, polo’s en zo. Gezellig, gezellig. Shoppen is nog steeds niet mijn ding en gelukkig hebben we nog een extra koffertje kunnen scoren, want er gaat meer mee terug dan op de heenreis.

Maar zo hebben we onze laatste zaterdag nog leuk besteed. Morgen gaat zus spekpannenkoeken bakken. Op verzoek van mijn kloris. Haar kloris vindt dat raar als hoofdmaaltijd. Pannenkoeken als ontbijt, ja, maar een hele stapel met spek d’r in: te gek voor woorden! Nou, wij vinden het een leuk galgenmaal…..!

1 reactie op “Nog even shoppen…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)