We’re leaving today…..

.....the shuttlebus, ideaal als je je familie een lange , dubbele rit wilt besparen.....!

…..the shuttlebus, ideaal als je je familie een lange , dubbele rit wilt besparen…..!

’t Is uit met de pret! Vandaag gaan we weer op weg naar huis. We vliegen om kwart voor negen vanavond. Een shuttlebus brengt ons tijdig naar Brisbane en dan is het in een keer door naar Dubai, de langste zit. Vandaar naar Amsterdam. Verder dus geen overstap zoals op de heenweg via Singapore.

We hebben de koffers zover klaar dat alleen het kloffie dat we nu nog aan hebben er nog maar in hoeft, voordat we ons helaas weer moeten voorbereiden op wat frisser weer. Jammer, maar weer naar huis is ook fijn. Thuis is thuis oftewel home sweet home!

Nog even bij wat buren langs om ze te groeten. En een paar Libelles brengen bij de mevrouw van 96. Die wilde ze wel lezen. Zo nu en dan misschien hoofdschuddend over hoe al die moderne redactrices bezig zijn tegenwoordig in Holland. Daar worden er trouwens nogal wat van ontslagen, las ik.

Vanmorgen kregen we van onze gastheer nog een stevig Engels ontbijt. Hij is bang dat we anders instorten vandaag. Nou, dat zal niet gebeuren. Gisteravond de spekpannekoeken van zus, die nog nauwelijks verwerkt zijn. Het komt wel goed met ons.

Een beetje raar die laatste uren hier. Bedenken dat we alle belangrijke dingen zo voor het grijpen moeten hebben. De koffers moeten nog even gewogen. Ik niet. Ik wil het niet weten, hoeveel ik ben aangekomen. Ik ben zo in de watten gelegd. Er zijn geen trappen in dit huis, thuis wel en die loop ik veelvuldig op en af. Dat heb ik dus sowieso gemist. Word je van lekker weer mager? Ik dacht ’t niet. Iedereen hier ziet er best weldoorvoed uit, ondanks dat Australië ongelooflijk met sport bezig is. Maar ik denk dan : voor alles is een tijd.

Nou ja, dit is voorlopig mijn laatste logje. Thuis heb ik nog veel te vertellen en te laten zien, dus dat merken jullie dan wel weer. Dus: see you when we’re home again…..!

4 reacties op “We’re leaving today…..

  1. Ria

    februari 17, 2014 at 1:48pm

    Goeie terugreis en wel thuis (wij beginnen alvast langzaam de kaarten te schudden) 😉

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)