Nabeschouwing…..

Wat een binnenkomer was dat, zeg! 5-1 tegen de wereldkampioen, gaat u even zitten! Ik zag net nog een flardje van de wedstrijd Chili-Australië, de andere twee landen uit onze poule. Die was net begonnen, maar volgens mij kunnen we die hebben, hoor. En ik heb er net als iedereen natuurlijk kijk op.

Maar toen Robben werd geïnterviewd zei die:”Fantastisch, deze overwinning, maar morgen moet de knop weer om, want we zijn er nog niet.” Daar is uiteraard geen speld tussen te krijgen bij zo’n uitspraak. Maar ondertussen ziet heel Nederland het weer helemaal zitten, hoor jongens!

Morgen vliegt iedereen naar de winkel om alsnog zijn huis te versieren . De Marskramer: oranje vlaggetjes, ook in rood-wit-blauw, 59 cent per 10 meter. Ik noem het maar even…..

.....de lucht is geklaard en we gaan d'r voor.....!

…..de lucht is geklaard en we gaan d’r voor…..!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)