Na regen…..

Het is mooi weer, vind ik. Hoezo? Het regent als een gek! Nou kijk, als het zonnig was geweest en alles lijkt nou eenmaal prachtig als het lekker weer is, dan heeft iedereen het idee, dat ze het wel even zullen doen vanavond. En het wordt vast een heel karwei. Misschien ook niet, maar de regen houdt ons mooi in een juiste stemming. Mij wel tenminste.

Gisteravond vond ik dat kleine Braziliaanse jongetje dat zo huilde op de tribune, met z’n brilletje omhoog geschoven op zijn voorhoofd en z’n knuistjes in zijn ogen, ongans zielig. Zo’n verdriet, dat doet me wel wat,hoor. Beschilderde jankende vrouwen en volwassen kerels die het niet droog kunnen houden, daar heb ik geen last van, maar zo’n jochie…..Gelukkig kwam er verder weinig publiek in beeld. Ook geen juichende Duitsers en dat was wel mooi. Die elf op ’t veld waren al genoeg.

Die Brazilianen bakten er natuurlijk ook geen hout van. Hun keeper kon aan de ballenregen weinig doen, omdat zijn verdediging dat ook

.....leeuwenmoed.....

…..leeuwenmoed…..

deed. En zo’n Duits clubje weet er dan wel raad mee. Dat de doelpunten door allemaal verschillende spelers zijn gemaakt zegt al genoeg. Het gastland ligt er dus uit en dat is jammer voor ze. De rugwervel van Neymar wordt ongetwijfeld omgebouwd tot kapstok. Dat wordt nog moeilijk voetballen voor ‘m.

We zullen zien hoe het loopt vanavond. Misschien is het hier dan inmiddels droog. Voor de juiste stemming. Een latertje wordt het sowieso, maar dat wordt het bij mij altijd dus dat is niks bijzonders. Het kán zijn dat we morgen de vlaggetjes weg moeten halen, maar voor hetzelfde geld (59 cent per 10 meter) hangen ze d’r nog. We hebben trouwens nog extra voor 50 cent (nu al 50% korting) oranje hoesjes voor de buitenspiegels van de auto gekocht. Je kunt dus niet zeggen dat we er geen geld tegenaan gooien. Vertrouwen in de goeie afloop, waar of niet…..?

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)