De lage landen…..

Tjeez, wat een wedstrijden gisteravond! Eerst de Belgen, die het niet redden tegen Argentinië. Ze hadden gewoon een beetje teveel respect voor de grote naam van Messi. En ze speelden helemaal niet zo slecht. Jammer, hoor. Geen kans op burengerucht.

Nou, en toen de knaller, waarop iedereen zat te wachten. Er was beweerd door Aad de Mos, geloof ik, dat de Costaricanen het best waren zónder bal. Achteraf gezien was dat eigenlijk ook zo. Ze ontregelden de boel aardig. Nederland had zoveel balbezit, maar ze hadden er niks aan en deden er niet veel mee, want de bal moest wel ín het doel. Mooi voetballen was een sprookje. Zenuwslopend gedoe met Robben, op wie ze het (na zijn domme schwalbe-verhaal, dat ie beter voor zich had kunnen houden, omdat het overal helemaal verkeerd werd geïnterpreteerd) steeds maar weer gemunt hadden. Het pleit voor zijn conditie dat hij nog heel is.

Maar na de verlenging en met die slimme keeperswissel kwam het nog helemaal goed. Die Krul is een acteur, zeg! En een dijk van een doelverdediger. Cillessen ook, maar Tim was de specialist voor dit karwei. Verdiend gewonnen dus. De vlaggetjes in de tuin kunnen nog even blijven hangen, want er is nog een laag land over. Wie weet, ik heb er wel vertrouwen in. Hoef ik geen oranje shirtje voor aan….

.....Met kerstmis heeft ie een kerstmuts op, maar nu is Beethoven voor Oranje. Heiligschennis? Ach, hij blijft chagrijnig kijken dus hij houdt ons wel bij de les.....

…..Met kerstmis heeft ie altijd een kerstmuts op, maar nu is Beethoven voor Oranje. Heiligschennis? Ach, hij blijft chagrijnig kijken dus hij houdt ons wel mooi bij de les…..

 

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)