Orch-idee…..

Onze buurvrouw was jarig en zij houdt van orchideeën. We waren in een supermarkt waar ze een uitgebreide bloemenafdeling hebben en daar stond er een waarvan ik dacht dat ze die kleur nog niet had. En er zat ook nog een leuke sierpot omheen.

Die kocht ik dus, alleen moesten we ‘m zelf nog even inpakken. Ik was samen met mijn zoon en hij hielp me even die zaak te regelen, het is een hulpvaardige jongen. Er moest een lintje omheen en zo. Die spullen waren allemaal aanwezig bij een inpaktafel.

Terwijl we daar samen zo mee bezig waren,  liep ons een bejaarde man voorbij die zei: “Ja, dat is een mooie plant, hè, voor oma?” Wij keken mekaar eens aan, want was ik nou die oma en is mijn zoon zo jeugdig van uiterlijk dat ie voor mijn kleinzoon werd versleten?

Je snapt wel, dat mijn zoon ervan overtuigd is, dat ’t laatste het geval is. De kleuter…..

.....nu hebben we d'r vijf.....!

…..nu hebben we d’r vijf…..!

7 reacties op “Orch-idee…..

 1. Wieneke

  augustus 22, 2014 at 10:09am

  Of de buurvrouw is die meneer ZIJN oma…. Maar bij nader inzien is dat wellicht een beetje niet waar 🙂

 2. Paul

  augustus 22, 2014 at 10:40am

  Tja, mijn vriend is door onze huisarts al eens voor mijn vader aangezien. Hij is amper drie jaar ouder…

 3. Jenni

  augustus 23, 2014 at 11:52am

  Tja, ik ben toen ik begin 40 was al eens benoemd tot oma van mijn jongste zoon…. ’t was even slikken 🙁 Daarna toch m’n haar maar weer gaan verven….
  En wat betreft orchideeën, ik vind ze echt vré-se-lijk maar dat mag je geloof ik niet hardop zeggen 😉

  • http://www3net.site/tfl.gov.uk

   augustus 31, 2016 at 4:30am

   , with Ebanks inactive, the Lakers have little depth on the wing behind him. Either Ron plays his normal slate of minutes or Kobe plays 40+ with Meeks playing more. Tonight, though, Meeks was also bad in that he couldn’t hit a shot and seemed to lose the handle on his dribble every other time he touched the ball.As an aside, I can live with some poor shooting nights from Pau. I showed his shot chart as a visual to explain that he needs more touches in the paint rather than ones around the elbow and the shallow wing.

  • unlimited coins hack on slotomania

   februari 24, 2017 at 6:45pm

   Congratulations on the new site, Catherine glad it seems to be working for you at last. I don’t do Twitter, Facebook or MySpace but hope to catch up with you on UK Food Bloggers. I’d love to sucsirbbe directly though if possible: I used to receive direct from WordPress but not sure if this is possible with the WordPress.com sites.hopeeternal Meanderings though my Cookbook’

  • http://www.allgamecheats.club/

   februari 24, 2017 at 7:06pm

   My wife and I moved to Orlando about a 18 months ago, we live minutes from Disney. My parents came to visit and my father spent hours looking at the Disney signage. He’s an old school sign painter who still works by hand and also does gold leaf and pinstriping. We had a great time looking at the work at all of the parks as well as the resorts.

 4. Els

  augustus 23, 2014 at 12:30pm

  @Wieneke: De man was zelf bejaard, dus of zijn oma überhaupt nog leeft was al de vraag. Bovendien ken ik alle kleinkinderen van onze buurvrouw.
  @Paul: Jij komt kennelijk net zo jeugdig over als mijn zoon!
  @Jenni: Mag je best zeggen, hoor! Hardop ook nog, want ik ben geen fan. Ik vind ze tuttig en ze zien er zo ‘gekweekt’ uit. Maar mijn buurvrouw vindt ze mooi en dat mag natuurlijk ook, hè?

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)